Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Natalie Off Duty

Door Catherine op 16.02.2012

Als er één fashion blogger is die Oost en West verenigt, is het wel Natalie Suarez van Natalie Off Duty. Deze exotische schone is namelijk half Chinees, half Spaans en reist ook nog eens heen en weer tussen de Amerikaanse East en West Coast.

Natalie groeide op in sunny L.A., maar verhuisde naar New York voor haar modellenwerk. Geïnspireerd door andere modeblogs begon ze in 2009 zelf met het online delen van outfits, inspiratie en avonturen. Belmodo.tv is fan van het eerste uur en checkt Miss Suarez' blog zowel on als off duty!

Eerste observatie: Natalie houdt van vintage, héél véél vintage. Ze mixt haar unieke vondsten uit de thrift stores van Californië met high-street brands als Zara, H&M en Mango, waarmee ze als blogger ook al eens samenwerkte in 2011.

Qua designers bewondert Natalie Alexander Wang, Céline en onze eigen Dries Van Noten, maar ze zegt dat ze eigenlijk niet echt om labels geeft: "Als het werkt en ik vind het leuk, dan draag ik het!" Merk of geen merk dus.

Haar persoonlijke stijl omschrijft Natalie als tomboy yet feminine en we hadden het zelf niet beter kunnen zeggen. Stoere outfits krijgen een zachte toets mee dankzij rode lipstick of een schattige turban, vrouwelijke silhouetten maakt deze blogster af met beat up boots of stapels armbanden. Natalies handelsmerk is haar haar: golvende bruine lokken en cute bangs. Ze geeft toe al heel haar leven hetzelfde kapsel te hebben, something we can most definitely relate to!


Nog een observatie: Natalie is the queen of dramatic posing. Hier geen typische duck faces of smartphonezelfportretten, maar smachtende blikken en doorleefde actiefoto's. Véél leuker!

Dankzij haar modellencarrière en bloggersroem reist Natalie de wereld rond en gaat ze collabs aan met een waslijst aan coole brands. Onlangs was ze nog voor schoenenlabel Ecco in Amsterdam & op Copenhagen Fashion Week, en het alternatieve skate-, surf- & snowboardmerk Volcom vroeg haar als ambassadrice. Ze ontwierp zelfs een eigen collectie met de naam - jawel - Natalie Suarez for Volcom, die komende herfst in de winkel zal liggen!

Kleine recap: modellenjob, check! Front-row seats, check! Lucratieve samenwerkingen, check! Eigen kledinglijn, check! Wat kan je je als modeblogger nog meer wensen?

Een paar bloggende besties, natuurlijk! Tot de vaste vriendenkliek behoort onder andere de Californische Julie Sarinana, waarover je kon lezen in het Belmodo.tv-artikel Blog to Watch: Sincerely Jules. En ook Natalies zus Dylana heeft een eigen webstek: Color Me Nana. De sissies duiken vaak op in elkaars outfit posts & bellen elkaar naar eigen zeggen elke dag. Natalie noemt Dylana haar "muze en beste vriendin." Lekker Amerikaans, maar oké, ook wel een (klein) beetje vertederend...

Met die gelukkige familiale achtergrond erbij heeft het meisje eigenlijk alles, en wij zijn niet eens jaloers. Daar is Natalie namelijk veel te lief voor. Check haar blog dus zeker voor een kijkje in het leven van een model off duty en massa's mode-inspiratie. Dan gaan wij nu even ons zusje opbellen.

page loaded