Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: 5 inch and up

Door Karen op 13.02.2012

Als je denkt dat je er enkel fashionable kunt uitzien door slaafs de regeltjes te volgen, let us proof you wrong! Het levende bewijs: de 24-jarige Sandra Hagelstam. Zij kan zelfs een simpele baseball cap er stylish doen uitzien. Deze Finse blogster bracht haar 'Scandinavian style' mee naar Londen, waar ze fashion design studeert. Haar ab fab outfits kan je terugvinden op haar blog 5 inch and up.


Sandra is een geboren mix and match queen en lijkt nooit een verkeerde combinatie aan te trekken. Ze draagt vaak kledingstukken van Acne en Alexander Wang en is ook grote fan van menswear inspired items. Elke outfit wordt afgewerkt met een paar high heels. Of waar dacht je anders dat de naam van haar blog vandaan komt?


De uitspraak ‘blogging gets you places’ geldt vast en zeker voor Sandra. Zo kreeg ze, thanks to haar blog, de kans om een collectie te ontwerpen voor nelly.com én trok ze al voor het 2de jaar op rij naar Thailand om daar de winterperiode door te brengen. Voor deze lady de ideale manier om haar batterijen weer op te laden en om nieuwe inspiratie op te doen. Enne... wij doen niets liever dan helemaal wegdromen bij al haar mooie outfitfoto's shot on white sandy beaches!

Je kan 5 inch and up ook terugvinden op facebook en twitter

Tekst & beeld door Dana Steep

page loaded