Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

RIP Whitney Houston

Door Michael op 12.02.2012

Sad, sad news ... multimuzikaal talent & übervoice Whitney Houston is overleden. Whitney was 48 jaar en laat 1 dochter Bobbi Kristina achter. De zangeres overleed in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills. Het nieuws is bekend gemaakt door haar publicist Kristen Foster. 

Houston mocht tijdens haar carrière verschillende prijzen in ontvangst nemen. In totaal 2 Emmy Awards, 6 Grammy Awards, 22 Music Awards & 30 Billboard Music Awards. Ze verkocht meer dan 200 miljoen albums wereldwijd. 

Voortaan dus no more "I will always love you", "My love is your love", "Saving all my love for you", "How will I know", "The greatest love of all", "One moment in time", "Queen of the night", "I believe in you and me", "I learned from the best", "Heartbreak Hotel" of "I wanna dance with somebody".

Rest in peace Whitney! 
#wewillalwaysloveyou

page loaded