Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Sincerely Jules

Door Aline op 11.02.2012

Ladies, meet Julie Sarinana oftewel Jules. Deze frisse verschijning is het summum van California coolness & beach girl chic en deelt haar fashion knowledge graag met de ons en de rest van de wereld op Sincerely Jules. Zet hem alvast even tussen je favorieten, want we kunnen je verzekeren dat 't een blijvertje is!Jules draagt zowel platte flatjes als torenhoge hakken

Met haar prachtig olijfkleurig huidje, perfecte ombre, geweldig gevoel voor stijl doet en haar voorliefde voor prints doet ze ons onwaarschijnlijk denken aan onze eigen fashionqueen Tiany wink. Op de blog van Jules vinden we een mix van zowel outfitposts als streetstyle foto's. Af en toe een persoonlijk verhaal en een aantal moodboards zorgen voor een originele blog die blijft intrigreren & inspireren

Voor de p-e-r-f-e-c-t-e ombre moet je trouwens nog steeds zijn bij lovely Lyza van Intercoiffure Lafayette in Dendermonde. Bijna de volledige Belmodo.tv crew is vaste klant: need we say more? 

Meer over Lyza lees je in Tiany's artikel op Belmodo.tv: the secret to my hair of in het Kirilove boek. (als je het nog niet hebt, shame on you, maar je kan het ultrasnel én gehandtekend bestellen via Belmodo.tv met een handige klik hier!)
Did I already mention, the girl is hooked on All Stars?

Jules is naast blogger en stylist ook model, haar ellenlange benen en lief snoetje spreken voor zich. Sinds ze in 2009 haar blog opstartte ging het voor haar van een leien dakje: samenwerkingen met verschillende grote merken, fashion weeks en uiteraard een eigen lijn.

Een blogger zou vandaag geen blogger meer zijn als ze geen eigen collectie hadden. Ook Julie ontwikkelde haar eigen t-shirt lijn én (nu wordt het pas écht interessant) in samenwerking met Gabriela Artigas creëerde ze een sterling silver knot ring die té cute is voor woorden. Helaas pindakaas is hij al een tijdje uitverkocht, maar we houden een oog op haar shop om de ring in ons winkelkarretje te droppen van zodra hij terug in voorraad is!
Jules houdt ook wel van arm party's... Meer arm candy hier

'A fashion blogger is a multi-tasker and does a little bit of everything. We’re fashion editors because we edit the final content that goes up on the blog, stylists because we put outfits together for ourselves or when we work with different brands/companies, photographers because we take our photos, researchers because we research new things to blog about.' - dixit Julie Sarinana


Foto's zeggen meer dan 1000 woorden, daarom dit uitgebreide verslag over de wondere wereld van Sincerely Jules. Ga zeker een kijkje gaan nemen op haar blog and ladies don't forget to bookmark her page!

page loaded