Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face to face: Karl Lagerfeld

Door Bieke op 10.02.2012

Lagerfeld as you have never seen him before. 
Directed by Adam Mufti. Produced by Net-à-porter.

Heb je 8 minuten vrije tijd. Dan is dit filmpje verplicht kijkvoer. Als je dan nog weet dat Kaizer Karl de hoofdrol speelt, is de premisse snel gemaakt... Dit exclusieve interview werd vastgelegd naar aanleiding van zijn collab met de high end webshop Net-à-porter. Pppssstt, de betaalbare Karl by Karl collectie valt al te shoppen online.

Het concept? Het zou Karl niet zijn, mocht hij een interview geen speciale twist geeft. Daarom interviewt hij zich - gewoon - zelf.
Het resultaat? Een schoon stukje film waarin we te weten komen dat de modegod niet rookt, niet drinkt noch drugs gebruikt en dat hij naast zijn muzes, iedereen graag wil kleden. Alles doorspekt met een toets humor én een nuchtere kijk: "If somebody in the business thinks he 's a victim of the system...then he should be in another job."

Karl. Met een grote K.

page loaded