Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SuperBodies

Door Karen op 08.02.2012

Afgelopen zaterdag 4 februari 2012 ging in Hasselt SuperBodies van start. 5 verschillende locaties, tal van opkomende en wereldberoemde kunstenaars, ontwerpers en vormgevers en zalig veel beeldende kunst, mode & design

SuperBodies staat volledig in het teken van het menselijk lichaam. Niet de extreme, fantastische lijven die we dagelijks voorgeschoteld krijgen in de media, marketing & reclame. Nope, het gaat hier om het gewone lichaam in al haar glorie. Want elk lijf... is een superlijf, you know!

Meer info over SuperBodies vind je in het Belmodo.tv-artikel SuperBodies @ Modemuseum Hasselt
Onder: Visible Emotion door Ginna Lee (jurken in Memory Foam)

De stad Hasselt laat in 5 verschillende cultuurhuizen en masse dansbeeldende kunstmodeperformance en design op het publiek los. Curator van SuperBodies Pieter T'Jonck vond in CIAP, cultuurcentrum Hasselt, Het Stadsmus, Z33 en Modemuseum Hasselt the perfect partners in crime

Zo kan je in CIAP naar een monografische tentoonstelling over de Chinese kunstenaar Yang Zhengzhong & moet je in cultuurcentrum Hasselt zijn voor een fijne dosis podiumkunsten. Het Stadsmus biedt je de krachtlijnen van SuperBodies, in Z33 worden je zintuigen en verbeelding sterk geprikkeld door actuele kunst en het Modemuseum Hasselt trakteert op een flinke portie textielmode en accessoiresRechts onder: japon met hoed door Junya Watanabe

Belmodo.tv ging vrijdag 3 februari 2012 naar de opening van de tentoonstelling in het Modemuseum Hasselt. Geniet alvast mee van de foto's ... en ga vooral zelf een kijkje nemen, want niets werkt zo inspirerend as the real thing!


Rechts onder: juweel voor Alexander Mc Queen door Naomi Filmer

In het Modemuseum Hasselt kan je het werk bewonderen van o.a. Louise Bourgeois, Trisha Brown, Rei Kawakubo en Junya Wanatabe, Christophe Coppens, Theo Cowley, Angelo Figus, Naomi Filmer, Hannah Joris, Ginna Lee, Lemm&Barkey, Martin Margiela, Linda Molenaar, Janneke Raaphorst, Ilke Theeuwes en Anna-Nicole Ziesche.

Onderste 3 foto's: juwelen van Hannah Joris

Big fashion lover maar geen fan van saaie museumbezoekjes? Dan is SuperBodies helemaal jouw ding! Want exclusieve designerstukken, intrigerende performances, très originele installaties en prachtige juwelen all combined in 1 place? That's what we call SUPER!
Links onder: zwanenfilm door Linda Molenaar

Onderste 4 foto's: Martin Margiela

Modemuseum Hasselt
Gasthuisstraat 11
3500 Hasselt
www.modemuseumhasselt.be

Alle info over SuperBodies, de workshops, rondleidingen en het volledige programma vind je op www.superbodies.be

SuperBodies loopt nog t.e.m. zondag 27 mei 2012 
Van dinsdag t.e.m. zondag 
Van 10:00 tot 17:00
Toegang is gratis

page loaded