Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Frassy

Door Patricia op 01.02.2012

Frassy is de persoonlijke stijlblog van Audrey Leighton Rogers. Deze schone met Amerikaanse roots groeide op in Spanje, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Nu is ze all grown up - 23 om precies te zijn- en heeft ze zich gevestigd in Parijs.

Vanuit de Franse hoofdstad runt ze niet alleen deze stijlblog maar houdt ze ook een persoonlijk dagboek bij, onderhoudt ze een aparte review page én heeft ze een e-shop. Alsof dat nog niet genoeg is, is Audrey ook nog eens freelance fotografe en schrijfster. En oh, leuk weetje, ze staat op de cover van het boek Style Diaries. Een droomleventje zeg maar! 

De tagline van haar blog, "The spontaneous overflow of fashion" (een adaptatie van de beroemde Wordsworth quote "Poetry is the spontaneous overflow of powerful feelings"), ziet ze als een soort mission statement. Meer dan waarschijnlijk een overblijfseltje van haar studie Engelse Literatuur

We houden van Frassy omwille van haar onvoorspelbare stijl. Niemand transformeert zoals zij, maar er is één ding dat ze altijd is: moedig. Van gouden jasjes tot gekleurde pruiken en een heel arsenaal aan zonnebrillen, mix & match is wel degelijk haar ding. Een individu waar de blogosfeer niet omheen kan!


Je vindt Frassy trouwens ook terug op Twitter en facebook.

page loaded