Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo.tv meets Eastpak Artist Studio

Door Angelique op 30.01.2012

Eastpak wil iets terug doen voor de liefde die het krijgt van al zijn fans. En hoe kan je dat beter doen dan heel wat centjes te doneren aan een goed doel. Daarom zet het tassenlabel voor het tweede jaar op rij een ware Artist Studio neer. Resultaat: werelwijd geven 130 artiesten en creatievelingen uit 17 landen hun interpretatie van de Eastpak bag. Vanaf maandag 19 maart 2012 zullen een 200-tal gepimpte tassen geveild worden ten voordele van Designers Against Aids via eastpak.com/artiststudio.

Afgelopen vrijdag werden de Belgische creaties voorgesteld in Antwerpen. Onder de Belgische creatievelingen: juwelenduo Atelier 11, grafisch designer Buro Proper, tailor-made label Café Costume, kunstenaars Dries Smets en Dzia Art, modestudent Klaas Rommelaere, content agency Knotoryus, modefotografe Liesje Reyskens, DJ Murdock, DJ management So Blonde en street art collectief Toykyo en jawel jouw favoriete online mode magazine: en dat zijn wijjjjjjjj: Belmodo.tv!


Check de Eastpak Artist Studio website, zo leer je iedere artiest kennen en krijg je ook een zicht op hun inspiratie. 

Wij zijn geïnspireerd door de catwalks van de afgelopen fashion weeks, zeker weten dat je komende zomer zal schitteren met deze print op je schouder. 

A special thanx to our favorite illustrator Alessia Landi of The Red Dot. Zij maakte de übercoole print voor onze Eastpak Belmodo.tv bag

Vollenbak gaan vanaf maandag 19 maart 2012 voor jouw favoriete Eastpak Artist, de Belmodo.tv bag dus ;o) 

page loaded