Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SuperBodies @ Modemuseum Hasselt

Door Michael op 28.01.2012

SuperBodies is de 3de triënnale voor beeldende kunst, mode & design. Deze editie staat volledig in het teken van de fascinatie van kunstenaars & designers voor de manier waarop ons lichaam onbewust onze ervaringen stuurt.

Al die kunstenaars & designers confronteren ons met wezelijke dingen en hoe we die waarnemen & ervaren. Dagelijkse dingen die we doen zonder na te denken maar die allemaal d.m.v. ons lichaam gebeuren. Curator van dienst is ingenieur-architect Pieter T'Jonck

Na Super! & SuperStories is het dus nu de beurt aan SuperBodies. Een triënnale die wordt georganiseerd door de stad Hasselt in het Cultuurcentrum van Hasselt, Z33, Modemuseum Hasselt, CIAP & het stadshuis 'Het Stadsmus'. Allemaal bieden ze ruimte aan kunstenaars & designers die de werkelijkheid van ons lichaam tegen het licht houden. 


Modemuseum Hasselt brengt het thema van het menselijke lichaam binnen de modewereld.

Het showt werk van o.a. Louise Bourgeois, Trisha Brown, Christophe Coppens, Theo Cowley, Angelo Figus, Naomi Filmer, Hannah Joris, Rei Kawakubo, Ginna Lee, Lemm & Barkey, Martin Margiela, Linda Molenaar, Janneke Raaphorst, Kiki Smith, Ilke Theeuwes & Anna-Nicola Ziesche

SuperBodies wil de verbeelding prikkelen over wat je eigen lichaam kan zijn. De triënnale loopt van zaterdag 04 februari 2012 t.e.m. zondag 27 mei 2012.

Modemuseum Hasselt
Gasthuisstraat 11
3500 Hasselt

www.superbodies.be
www.modemuseumhasselt.be

Open van dinsdag t.e.m. zondag van 10:00 tot 17:00
toegang is gratis

page loaded