Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Wish, Wish, Wish

Door Kim op 27.01.2012

Er zijn zo van die bloggers die je het gevoel geven alsof ze in een wondermooie sprookjeswereld leven, waar je zelf maar al te graag deel van zou willen uitmaken. Britse blogster Carrie van Wish Wish Wish is er zo eentje. Prachtige foto's, van top tot teen gestylede outfits, perfecte make-up en geen haartje dat verkeerd ligt. Je zou er bijna jaloers van worden.

Gelukkig is Carrie zo'n meisje dat gewoon heel erg lief en down-to-earth lijkt, en niet gaat zweven van het succes van haar populaire blog. Deze 21-jarige studeert Fashion design, Styling & Promotion in Londen, liep stage bij Cosmopolitan en zegt zelf dat ze nog niet weet wat ze wil worden als ze groot is. Wij vermoeden dat ze haar draai binnen mode of fotografie wel zal kunnen vinden.

Carrie werkte onder andere al samen met merken zoals Furla, Asos en H&M (spot Carrie in het Belmodo.tv report van de H&M blogger styling session). Op Wish, Wish, Wish kan je vooral haar personal musings en gedachten terugvinden over onderwerpen die haar boeien: van mode en design tot people and places. Neem vooral een kijkje op haar blog als je houdt van een vintage girly stijl en laat je meeslepen door de prachtige beelden...

page loaded