Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eleven Paris: THE campaign

Door Tiany op 26.01.2012

EINDELIJK, ZE ZIJN ER! Ik heb het over de campagnebeelden van de SS2012-collectie van Eleven Paris, shot by topfotograaf Terry Richardson en geweldig origineel, funny, een tikje schattig, heerlijk in your face en sexy as hell!

Nieuwsgierig naar hoe het er achter de schermen aan toe ging? Lees dan het Belmodo.tv-artikel Going backstage @ Eleven Paris SS2012!Voor al hun campagnes kiest Eleven Paris steevast voor hippe rock chicks with an attitude: Lizzie Jagger (het liefdeskind van Mick Jagger en Jerry Hall), Zoë Kravitz (yeap, dochter van mister Lenny) en Alexandra en Theodora Richards (Keith Richards' little girls).

Ditmaal was het de beurt aan Tali Lennox, dochter van Annie Lennox en zeker en vast een upcoming model om in de gaten te houden.

When it comes to mannelijke modellen is Eleven Paris echter opvallend trouw. Lees: ook nu weer is cutie Ash Stymest volop van de partij. Enne... dat vinden wij helemaaaaaaaaaal niet erg! 

page loaded