Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It’s a Brad, Brad World

Door Kim op 25.01.2012

Deze dagen zijn er genoeg fashion reality TV-shows om je uren mee bezig te houden. Onze laatste favoriet? It's a Brad, Brad World. Na Alexa Chung (check hier het Belmodo.tv artikel Alexa's new job) heeft ook Brad Goreski zijn eigen show te pakken. Brad is vooral bekend van zijn vorige job als styling assistent van Rachel Zoe, wat je kon volgen in The Rachel Zoe Project.

Drie seizoenen en heel wat fashion drama later vond Brad het hoog tijd om zijn eigen styling business op poten te zetten. Mrs. Zoe was niet zo'n fan van dit idee en het tweetal spreekt al geruime tijd niet meer met elkaar. Jaloers, iemand? (Rachel staat er om bekend haar voormalige employees zwart te maken, ze deed hetzelfde bij rechterhand Taylor Jacobson, die intussen ook zelfstandig styliste is.)

In It's a Brad, Brad World zien we hoe Mr. Goreski zichzelf probeert te bewijzen als stylist, zonder de hulp van Rachel Zoe. Think: lots of (fake) drama, pittige oneliners en veel traantjes. Prettig om naar te kijken, maar stiekem vonden we de combinatie Rachel-Taylor-Brad toch nog steeds de beste.

Toch moeten we deze reality tv zoals altijd met een flinke korrel zout nemen. Met zijn prachtige huis in L.A., tal van celebrity connecties en zijn eigen bekendheid kan je Brad niet meteen beschouwen als de doorsnee struggling stylist. It is what it is: een guilty pleasure afgewerkt met de nodige dosis mode en celebs. Kijken jullie?

Pssst... je kan alle afleveringen van It's a Brad, Brad World hier bekijken.

page loaded