Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Cupcakes and Cashmere

Door Patricia op 25.01.2012

Cupcakes and Cashmere is één van de blogs die op Belmodo.tv niet kan ontbreken, want het is al jaren een van onze favoriete webadresjes. Dat van ons en van veel anderen, waardoor de blog van de Californische blondine Emily is niet meer weg te denken uit het bloglandschap.

Al sinds 2008 is Cupcakes and Cashmere razend pupulair. Emily's posts krijgen dan ook vaak honderden comments. Niet min. Ooit deed ze stages in de reclamewereld en maakte ze de Teen Vogue redactie onveilig waardoor je haar in The Hills kon spotten, maar nu is deze meid één van de lucky few die van het bloggen haar beroep heeft kunnen maken. Hierbij horen verschillende samenwerkingen en momenteel is er zelfs een boek op komst, dat vanaf augustus in de winkels zal liggen. Emily's tips voor een succesvolle webstek? "Write often. Provide relevant, compelling content, and high quality photographs. Make sure your site is clean and easy to read."

We houden van Emily omwille van haar goeie smaak en feelgood ideeën. Naast inspirerende outfitposts vind je hier recepten en leuke decotips. De blog is simpel maar gestructureerd, met terugkerende posts als "five things" en make-up tutorials. Vergeet zeker de L.A.-tips niet te checken, die een mens zin doen krijgen om naar the city of angels te trekken. Stante pede, graag!

page loaded