Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The restyling of The Hotel Brussels

Door Michael op 24.01.2012


Ok, we springen het liefst op een Boeing 747 richting New York, shoppen ons suf en komen graag met 4 nieuwe bags vol high end fashion terug.

Maar je kan ook kiezen voor een leuke citytrip in eigen land. Onze hoofdstad bijvoorbeeld is dé perfecte plek om een weekendje uit te plannen. Je kan er cultuur in overvloed op doen en shoppen voor de high brands aan de Louizalaan of zoeken naar de verborgen parels in de Dansaertwijk. Veel is mogelijk en zelfs je hubby of lover heeft het naar z'n zin want Brussel betekent ook lots of restaurants. Hem hoef je dus alvast niet te overtuigen!

Ga je citytrippen in Brussel dan kan je trouwens binnenkort verblijven in The Hotel. Het hotel is bezig met een volledige make-over & stelde deze week de allereerste volledig afgewerkte kamer voor. The Hotel is het vroegere Hilton hotel aan de Waterloolaan. De facade is al volledig vernieuwd en t.e.m. 2013 worden alle kamers stelselmatig volledig vernieuwd.


A room with a view

De nieuwe kamer is zeer open van sfeer en staat volledig in het teken van de ultieme hotelervaring. Elegantie wordt gecombineerd met comfort & technologie. De kamer openen doe je met je smartphone en je kan makkelijk muziek luisteren of tv kijken via de mediahub.

Het klassieke bureau is trouwens verdwenen uit de kamer. Werken én relaxen doe je in een loungy zetel. Niet schrikken maar tussen slaap- en badkamer zit géén muur zodat je optimaal van het schitterende uitzicht op Brussel kan genieten. For you ladies, er is een make-uptafel voorzien. 

"Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening." - dixit Coco Chanel

Net omdat we zo verslaafd zijn aan lifestyle & reizen mag je de foto's van de vernieuwde kamer niet missen. En ook omdat The Hotel in dé high fashion shoppingwijk van Brussel ligt. Dat wil zeggen in het aangename gezelschap van shops als Hermès, Bulgari, Delvaux, Chanel, Burberry, Louis Vuitton, etc. liggen. Redenen genoeg dus om dit hotel in de gaten te houden!

The Hotel
Waterloolaan 38
Boulevard de Waterloo
1000 Brussel
02/504.11.11
www.thehotel.be

page loaded