Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Editorial Loving: Can there be petals?

Door Tiany op 21.01.2012

Mijn verzameling Dazed & Confused magazines is nog steeds exuberant en dateert van een 15-tal jaren geleden... ondanks de verhuizingen heb ik het nooit over mijn hart gekregen om ze bij het oud papier te zetten en toegeven de laatste jaren koop Dazed nog maar occassioneel (mijn huis kan het niet meer dragen), maar toch blijf ik verliefd op hun werk en vooral de larger than life stylings.

Yep, bloemen zijn weer een must komend seizoen en op de catwalks was de nodige flora alom aanwezig. Dazed & Confused got inspired en tadaaaa, dat resulteerde in deze schitterende 'Super Natural' shoot. Een tikkeltje over the top, I don't think so... want the message is meer dan ooit duidelijk: get your florals and play! 

Texturen en prints werden met elkaar gemixt en in de stylings werden creaties van oa Kenzo, Chanel en Yves Saint Laurent gebruikt.... geniaal toch?! 

Dazed & Confused January 2012 - Julia Frauche by Yelena Yemchuk

page loaded