Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Fashezine

Door Angelique op 21.01.2012


Ontdek de magische blog Fashezine en je bent meteen hooked aan deze prachtige online parel. De Roemeense striking redhead Ioana Gheorghe neemt je mee in haar betoverend leven. Ze schrijft geweldige little stories met een moraal in verwerkt.Haar stijl is erg ladylike, no trousers voor deze modieuze jongedame! Door haar vurige rode lokken, haar perfect getinte lippen en haar outfits in aards kleurenpalet of candy colours is ze erg geliefd bij Belmodo.tv. Al blijft tijdloos zwart Ioana's all-time favourite. She loves items met prints en vormen die geïnspireerd zijn door de natuur.
Haar signature look zijn volumineuze taillerokjes, high heels, jurkjes en alles wat very feminine is. Hello Marie Antoinette!  Ze is ook verzot op fotograferen - just observe haar feeërieke foto's - op magazines en boeken. Be sure to check this wonderful blog!

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded