Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alexa’s new job

Door Bieke op 20.01.2012

Onze Vogue cover girl Alexa Chung treedt in de voetsporen van Heidi Klum en presenteert vanaf nu een nieuwe TV show '24 Hour Catwalk'. In de kersverse design wedstrijd worden vier designers uitgedaagd om een volledige collectie te creeëren in slechts - je raadt het goed - 24 uur.

Strenge toeschouwers aka juryleden zijn designer Cynthia Rowley, fashion pr-maven James LaForce en NY journalist Derek Blasberg. Wie de eindstreep met glans haalt, krijgt centen in zijn/haar spaarpot en krijgt de kans om de volgende 'it' designer te worden in fashionland.'24 Hour Catwalk'. Klinkt als gevat, reality, mooie taferelen en gezonde felle spanning. Dat deze show even hoge toppen mag scheren als de quirky stijl van gastvrouw La Chung. Rock the job!

Het US-programma is nog niet overgewaaid naar ons belgenland maar kan hier en daar gevolgd worden op youtube. In de gaten houden!


Een lust voor het oog met hoog fashiongehalte en een goed excuus om je voor de buis te nestelen in plaats van een joggingtoertje rond de blok. Een kijkje nemen naar de trailer kan hier, jouw menig delen over dit wistjedatje mag.

page loaded