Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: My ears wear stories

Door Patricia op 18.01.2012

"Nieuw jaar, nieuwe uitdaging" dacht de Leuvense Laura Van Doorslaer toen ze besloot om haar nieuwe blog My Ears Wear Stories te beginnen. Heel 2012 lang is deze Tumblr de plek waar Laura iedere dag het verhaal vertelt van een paar oorbellen. Voornamelijk de hare, maar ook de oorbellen van haar vriendinnen en mama zullen eraan geloven. Hoewel de collectie van Laura intussen bijna uit zijn voegen barst, raakt ze aan 365 paar naar eigen zeggen nooit.

Van creaties van Elisa Lee tot koopjes uit Turkije, datgene wat alle oorbellen -net als Laura- hebben, is humor. Asymmetrie, barbie-oogjes of een rolletje sushi aan haar oren? Yes please! Ga dus zeker mee op ontdekkingsreis en lees vanaf nu iedere dag haar schrijfsels tijdens het slurpen van je ochtendkoffie. Positieve vibes verzekerd!

page loaded