Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alice Dellal rocks Marc Jacobs’ world

Door Karen op 18.01.2012

Het Britse model Alice Dellal is het nieuwe gezicht van de lente/zomer collectie 2012 van Marc by Marc Jacobs. Famous voor haar half geschoren kopje en in your face rock chick allure, is la Dellal everything but het zoveelste conventionele model.

Het is immers niet de eerste keer dat de crème de la crème van de fashion industrie compleet overstag gaat voor deze intrigerende schoonheid. In 2011 koos Karl Lagerfeld himself Alice als pretty face van zijn nieuwe 'Boy'bag Chanel campagne. This girl freaking rocks BIG time!

In de nieuwe Marc by Marc Jacobs campagne by fotograaf Juergen Teller poseert Alice samen met het Zweedse model Erik Andersson. Enne... ze mag dan wel gekleed gaan in vrolijke, felle kleurtjes en dito schoeisel, Alice is en blijft Alice inclusief stoere blik en tough chick attitude.

 

Naast model is Alice ook drummer bij Thrush Metal, de gospel/lyrical/punk band die ze samen met haar 3 besties oprichtte. De 4 close girlfriends zijn daarbij ook nog eens eigenaars van hun eigen platenlabel Sweet Dick Music. Isn't she the most adorable thing you've haver seen!?

page loaded