Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: A cup of Jo

Door Patricia op 13.01.2012

De webstek van journaliste Joanna Godard is een inspiratiebron om u tegen te zeggen. A cup of Jo is dé plek om te lezen over mode, design, fotografie en zo veel meer. Eigenlijk gewoon een go to place voor  moois dat je echt niet mag missen. 

De getalenteerde Miss. Godard blogt vanuit de stad der steden, New York, en slaagt er steeds in om een ultiem feelgood vibe op te wekken. Haar geïnspireerde schrijfsels variëren van fijne beautytutorials tot New York tips tot wijnetiquette voor dummies. Dat is waarom je absoluut eens moet afzakken naar A cup of Jo: je vindt er zeker iets naar je zin. Vermoedelijk is het haar journalistieke achtergrond die Joanna's blog zo'n hit maken. Met haar schrijftalent en heerlijke nuchterheid is Joanna echt één van onze favo bloggers du moment. Must visit!

page loaded