Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sales Alert!

Door Tiany op 12.01.2012

Time has come to really, and I mean REALLY, shop 'til you drop. Ok, de soldenperiode is altijd een afmattende drukte van jewelste waarbij gezelligheid zéér ver te zoeken is. Maar toch is het slim om jezelf in je meest comfy outfit te hijsen en op koopjesjacht te gaan.

Vermijd dit jaar de grote winkelketens, maar go shop yourself wat prachtig designermoois in de kleinere boutiques that'll last you a life time. Trek je jas alvast aan want ik heb voor jullie de ultieme solden shopadresjes to do just that. Ready? Set ... go!


In fashion capital Antwerpen vind je een heleboel mooie boutiques op wandelafstand van elkaar. Zo ligt er in de Nationalestraat Garderobe Nationale, een prachtige winkel met merken als Just in Case, Humanoid en Bruuns Bazar. Meer info over deze fab shop vind je in het Belmodo.tv-shop report Garderobe Nationale.

Een beetje verder vind je naast het Antwerpse Modemuseum (trust me, je kan er écht niet naast kijken!) de enorme store Renaissance. Denk labels als Acne, Matthew Wiliamson, Michael Kors, Viktor & Rolf en Alexander Wang en je begrijpt meteen waarom je hier uren en uren zal blijven plakken! Een voorsmaakje vind je alvast in het Belmodo.tv-artikel Renaissance.

Ben je helemaal weg van Alexander Wang, ga dan zeker en vast eens een kijkje nemen bij Step By Step (check het Belmodo.tv-shop report Step By Step), een must see shop waar ze ook heerlijk veel Vanessa Bruno en Isabel Marant-moois (read: ze geven een paar van DE sneakers van het moment weg!) hebben. 

Bij concept store Ra (check het Belmodo.tv-shop report Ra) kan je at this very moment prachtige designerstukken uit de wintercollecties op de kop tikken en dit aan de helft van de prijs. Spring zeker en vast ook eens binnen bij RA Outlet op Sint Katelijnevest voor extra kortingen op already afgeprijsde prachtstukken.

Heb je volledig je zinnen gezet op wat high-end fashion of some pretty design producten voor bij je thuis? Slechts 1 place to be for all that and many, many more en dat is Graanmarkt 13 (meer info vind je in het Graanmarkt 13 Belmodo.tv-shop report). Naast een geweldige winkel bestaat Graanmarkt 13 ook nog uit een restaurant. De ideale plaats dus voor een gezellige lunch break with your girlfriends.


Très verrukkelijke labels als By Malene Birger, Paul & Joe, Designers Remix Collection en American Vintage scoor je sans problème bij Enes (check het Belmodo.tv-shop report Enes) op de Lombardenvest.

This brings me bij een van mijn all time favorite adresjes: Bluepoint in Brasschaat, waar ze naast American Vintage ook A.F. Vandevorst, Isabel Marant, Jil Sander, Vanessa Bruno, Sessun en See by Chloé verkopen. In other words: totale fashion madness in the best possible way. Check zeker ook de Bluepoint e-shop. You'll be hooked for sure!

In the mood for a nice pair of designer shoes, breng dan samen met je hubby een bezoekje aan Coccodrillo (bekijk hier het Mens boutique en hier het Womens boutique-report) voor some gorgeous exemplaren voor the both of you van Lanvin, Prada, Miu Miu of Yves Saint Laurent. Prachtige schoenen én voor een mooi prijsje? Je begrijpt dat die letterlijk de deur uit vlieeeeegen, dus snel zijn is de boodschap! 

Nog meer schoenen en designer handbags vind je bij Thiron (alle info vind je hier). Picture labels als Ellen Verbeek, Tim Van Steenbergen, Veronique Branquinho, Martin Margiela MM6, Nathalie Verlinden, Mulberry (jawel, dé Alexa bag!) en See by Chloé. Geraak je thanks to een overvolle agenda niet in de winkel, schakel dan gewoon over naar virtuele shopping modus en bezoek de Thiron webshop.

Still want more shoes? Spring dan eens binnen bij Sergio Rossi in Brussel voor een flinke portie schoenen en andere must have accessoires. Als je toch in Brussel bent, ga dan ook even langs Louise fifty four aka fashion heaven waar je labels als Alexander McQueen, Balenciaga, Balmain, Céline, Marc Jacobs, Marni en Yves Saint Laurent en bij Privejoke (check het Belmodo.tv-artikel Privejoke) waar je extreem veel moois kan scoren van Filippa K, Fred Perry, Paul & Joe en Sessun.

Finally nog enkele laatste soldentips, helemaal heet van de modenaald: vanaf vandaag kan je bij Think Twice ALLES kopen aan €4 enne ... die prijs zal nog dalen de komende dagen. Yesssss!!! And rumour has it dat stylish concept store Verso (check het Belmodo.tv-shop report hier) vanaf zaterdag 50% korting geeft. In other words: het ideale moment om Italiaanse topfashion van Armani, Dolce & Gabbana, Just Cavalli, Lio Jo en Versace in huis te halen!

Happy shopping darlings! 

page loaded