Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Absolutely Mrs. K

Door Angelique op 10.01.2012

Today it is my pleasure om de immer stijlvolle Kim Deboes voor te stellen. Deze excentrieke dame begon haar blog Absolutely Mrs K bijna een jaar geleden and thank God she did!Mrs. K is een inspiratiebron voor velen en haar blog very loved by a whole lot of people including Belmodo.tv. Ze is helemaal verzot op ontwerper Marc Jacobs en put fashion inspiration uit tal van kledingwinkels en online boetieks. Naast prachtige kleding is ze eveneens hopeloos verslaafd aan alle fonkelende lippenstiften van MAC en de famous concealer van Bobbi Brown.
Mrs. K is een eclectic lady en kleedt zich met veel persoonlijkheid en flair. Ze mixt allerhande designermerken in een over the top-way, wat haar outfits een übertrendy look geeft. This so called Russian style is haar volledig op het lijf geschreven. Absolutely origineel! Voor haar draait bloggen vooral om zelfexpressie en de wereld mooier maken. Isn't that just lovely? We simply adore Absolutely Mrs. K's fashion sense. Who doesn't?!

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded