Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Booming Olsen twins

Door Tiany op 08.01.2012

Forbes, het waarschijnlijk bekendste Amerikaanse businessmagazine heeft zo zijn gewoonte om ieder jaar verschillende lijstjes samen te stellen. Eentje met de rijksten onder ons, eentje met de grootste bedrijven ter wereld, eentje met de machtigste vrouwen op onze aardbol and so on and so on...

Zo maken ze op de Forbes redactie ook elk jaar een '30 under 30' lijstje voor verschillende categorieën. Dit wil zeggen dat ze voor verschillende sectoren een top dertig samenstellen van mensen under 30 die wel al heel wat bereikt hebben op hun jeugdige leeftijd. Eén van de klasses van '30 under 30' is 'Art & Design', laat dit nu net de categorie zijn die ons best wel interesseert... In dit lijstje bevinden zich dit jaar ook ex-kindsterretjes: The Olsen Twins.


Mary-Kate & Ashley ten tijde van Full House & It takes two

Op een welverdiende eerste plaats staat creatief directeur Joseph Altuzarra die in 2008 zijn eigen kledinglijn Altuzarra lanceerde. Wanneer we verder op het lijstje kijken zien we ook de op één na jongste genomineerden: Ashley & Mary-Kate Olsen. Deze pretty sisters hebben een acteercarrière (denk Full House, It takes two en andere B-films) waar we eerder sceptisch over zijn. Hun eigen fashion imperium au contraire we adore
The Olsen girls -fashionista's pur sang

De petite hipster sisters hebben verschillende kledinglijnen, zo hebben ze hun girly line in Wal-Mart voor kids van 4 tot 14 jaar. Hun eigen beauty lijn: 'Mary-Kate & Ashley: Real Fashion for real girls'. Een aantal jaar geleden lanceerde de tweeling ook hun eigen haute couture label 'The Row', waarin ze ook nog een tweede lijn startten 'Elizabeth & James'. In 2011 ging ook hun webshop Stylemint online. 


Stylemint -de online webshop van de tweeling-

Het is niet dat de eerste keer dat the ladies in lijstjes verschijnen, zo stonden ze al meerdere keren 'The Celebrity 100 list' van Forbes en werden ze door het magazine ook al gerankt in de lijst van de elf rijkste vrouwen binnen de entertainmentsector. 

Ohja, en niet te vergeten, tussen dit alles door gingen M-K & A ook elke dag zo fashionable de deur uit waardoor ze sinds een aantal jaar al een vaste waarde zijn op de 'best dressed list' van Vogue US. En ook dit nog: hun kledinglijn wordt enorm gesmaakt door onder andere first lady: Michelle Obama.


Mary-Kate & Ashley voor hun shoot in Vogue Us vorige maand

We moeten het je niet meer vertellen, maar we doen het toch: Mary-Kate & Ashley, goed bezig!

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded