Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tim Coppens valt in de prijzen

Door Tiany op 07.01.2012

Ons inimini belgenlandje zit barstensvol jong modegeweld en dat heeft Tim Coppens nog maar eens dubbel en dik bewezen. Deze talented designer sleepte onlangs de Ecco Domani Fashion Foundation Award voor Beste Mannenmode in de wacht. And that is, wetende dat eerder al Patrick Ervell en Rag & Bone met deze onderscheiding aan de haal gingen, a very, very big deal

De Italiaanse wijnmaker Ecco Domani zet elk jaar 7 opkomende ontwerpers in de bloemetjes én het geld. Besides the amazing honour, mocht Tim maar liefst € 30 000 in ontvangst nemen. Congratulations! 
Tim Coppens studeerde in 1998 af aan de Antwerpse Modeacademie en was de afgelopen 3 jaar druk aan de slag bij modehuis Ralph Lauren in New York. Zijn eerste capsulecollectie was meteen een daverend succes. Let's face it, niet iedereen kan zeggen dat his first line meteen over de toonbank ging bij Barney's in New York

In februari stelt Coppens zijn lente/zomer 2012-collectie voor. Deze tweede lijn zal opnieuw bij Barney's, maar ook bij Isetan in Tokyo en Dover Street Market en LN-CC in Londen in de rekken liggen. Next step: conquer the world!
Neem zeker en vast een kijkje op de website en ontdek zo nog meer gewaagde, grafische looks van Tim Coppens. 

page loaded