Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

David Beckham uit de kleren voor H&M

Door Karen op 06.01.2012

Een druk familieleven, world famous stervoetballer en nu ook een eigen ondergoedlijn. We moeten het hem nageven: David Beckham weet van aanpakken! 

In de zomer van 2011 raakte bekend dat Beckham samen met H&M een eigen ondergoedlijn op de markt zou brengen. En zeg nu zelf, niemand is meer geschikt dan Beckham himself om die boxers aan het mannenlijf te brengen. Entering proof: de stomend hete campagnefoto's!

Deze lijn moet het startschot betekenen van een twee jaar lange samenwerking tussen Beckham en de Zweedse modeketen. Meaning? Elk seizoen wat nieuw Beckham-moois in de H&M-rekken! Gelukkig kan loving wife Victoria, die al langer een eigen kledinglijn heeft, haar darling hubby bijstaan met de nodige tips and tricks


Het is btw niet de eerste keer dat de Britse voetballer in zijn ondergoed voor de camera staat. Eerder al showde hij zijn strakke sixpack, geweldige armspieren en oh ja! ondergoed voor Emporio Armani Underwear. Yeap, the man has a gift and I'm not talking about soccer!

De Beckham ondergoedlijn is vanaf 2 februari wereldwijd te koop bij H&M. 

page loaded