Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Petite Passport

Door Angelique op 03.01.2012

Welcome to Pauline Egge's little black book vol hippe adresjes! Ze bezoekt worldwide de allermooiste locaties en heeft een geweldig oog voor architectuur en design.

Petite Passport is een briljante verzameling van hotspots, haar wish lists én reviews van alle trendy plaatsen die Pauline heeft bezocht. Zo geeft ze haar readers bijzondere reisinformatie en inspireert ze lots and lots of people met haar originele aanbevelingen van coole resto's, shops en hotels. Deze creatieve blog geldt ook als visitekaartje voor haar freelance writings. Talking about a whole package deal!
Deze Rotterdamse journaliste is niet aan haar proefstuk toe. Ze schrijft al 6 jaar voor een indrukwekkende waaier aan magazines such as Glamour, Grazia, Elle en Marie Claire. Ze creëerde deze unieke blog almost two years ago omdat ze een up-to-date catalogus wilde die ze spontaan kan aanvullen met interessante plaatsen.
Deze prachtige blog bereikt maar liefst 10.000 bezoekers per maand en dat zullen er alleen nog maar meer worden. Who needs a travel guide if you have Petite Passport?

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded