Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mmmmm: Michael Pitt for prada

Door Karen op 02.01.2012

Michael Pitt is the handsome new face van Prada's lente/zomer 2012 menswear campagne. Once het slungelige maar very adorable vriendje van Jen Lindley in Dawson's Creek, nu succesvolle acteur in Boardwalk Empire, The Dreamers, Funny Games en Gus Van Sant's Last Days.

Pitt, geen familie van Brad by the way, treedt hiermee in de voetsporen van fellow actor Tobey Maguire. Oh Henry Parker, you grew up so fast!Fotograaf David Sims is the man responsable voor deze prachtige jaren '50 foto's. Pitt kroop hiervoor in de huid van the golden age Hollywood icon: van rockster tot playboy en van introverte boy next door tot charmante verleider. Een ding is zeker: de typisch peinzende Marlon Brando blik heeft hij wat ons betreft volledig onder de knie. Mmmmmmm!

Benieuwd of we Pitt vanaf nu in nog meer fashion campagnes zullen zien schitteren. Misschien samen met girlfriend én topmodel Jamie Bochert? Het is maar een idee!

page loaded