Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Girl crush: Charlotte Kemp Muhl

Door Tiany op 01.01.2012


Meet the Georgia-born-model-turned-musician Charlotte Kemp Muhl. Naast model, zangeres, muzikant en actrice is deze Amerikaanse schone ook nog eens het liefje van Sean Lennon. Yep, zoon van wijlen John Lennon & Yoko Ono. Some girls have all the luck...


Samen met haar BF richtten ze zowel hun eigen band 'The Ghost of a Saber Tooth Tiger' als platenlabel: 'Chimera Records' op. Lennon & Muhl bespelen allebei meerdere instrumenten en maken samen met hun groepje avant-gardistische folk muziek, zoals ze het zelf graag noemen. What's in a name, right?

Charlotte Kemp Muhl is ook bekend voor haar eerder 'unieke' outfits. Haar kledingstijl valt niet vast te pinnen op een bepaald genre en dat is dan nog een understatement! Haar outfits zijn meestal een samenraapsel van unieke vintage stukken met een edgy kantje. Zo verzamelt Kemp Muhl second hand kimono's alsof haar leven ervan af hangt, draagt ze bontmutsen in combinatie met een see through LBD en maakt ze een nieuwe versie van de rock chick door french can can boots te combineren met een sheer white dress.

Ps: did you also notice that her lips are even more perfect than those of Angelina Jolie??!Dankzij haar elegante lichaam en haar pretty face was Charlotte al het gezicht van verschillende grote campagnes van onder andere Tommy Hilfiger, Sisley, D&G, Donna Karan & Swarovski. De laatste campagne waarin ze een van de hoofdrollen speelt is die van Maybelline voor hun nieuwe foundation: Fit me

Deze fond de teint van Maybelline dekt je huid op een natuurlijke manier maw zonder dat je er dicht geplammuurd uitziet! Dankzij het grote assortiment aan verschillende tinten, kan je hem perfect afstemmen op je eigen huidskleur. Eens je Fit Me gebruikt zie je er fris & monter uit met die felbegeerde natural glow! Just the way we like it!

Charlotte is one of the three pretty faces in de campagne van Maybelline. De twee andere gorgeous girls zijn Emily Dodonato & Jessica White


Jessica White & Emily Dodonato voor Maybelline Fit mePretty Charlotte voor Maybelline Fit me

De Maybelline Fit me vloeibare foundation, compact poeder, vloeibare concealer & compact blush zijn al verkrijgbaar sinds vorige maand bij Kruidvat of in de supermarkt. Prijzen beginnen vanaf € 7,99 tot € 11,99. 

Tekst & beeld door Aline Vermeiren. 

page loaded