Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: a little muse

Door Tiany op 29.12.2011

Een fotoshoot met Victoria Secret model Lindsay Ellingson, een bezoekje aan ontwerper Ozwald Boateng, rondhangen met acteur Alec Newman en playing with topmodel Coco Rocha. Geloof het of niet, maar de 4-jarige Tallulah Rose does it all! Je kan alle avonturen van deze zeer adorable mini fashionista volgen op a little muse, een geweldige blog met prachtige foto's en tal van mooie feel good filmpjes.

Of course is Tallulah Rose zelf nog een beetje te jong om zelf een blog in elkaar te steken. Het is haar trotse mama Annemarie Lawless die a little muse opstartte as a celebration to Tallulah and hubby Michael: her 2 big loves and inspiration. Annemarie doet niets liever dan samen met haar pretty girl op pad gaan. Read: fashion shoots, playing dress up in designerkleding en ontmoetingen met de meest geweldige mensen uit de mode-, muziek-, film- en kunstwereld.

Besides Tallulah houdt Annemarie zich graag bezig met haar andere passies zoals fotografie, film, mode, muziek en interieurdesign. Deze blog is daarom ook the perfect way om dit alles te combineren én een prachtig dagboek waarmee zij en haar dochter later al die fijne memories kunnen herbeleven.


Nog een heel leuk idee voor fashion minded mammies zijn de wish lists die Annemarie samenstelt voor Tallulah Rose. Über cute! De handgemaakte tiara's, tutu's en kleding van Lieschen Mueller en de rag dolls van Jess Brown. Copy that!

Hier zijn alvast enkele filmpjes. They're adorable as hell sooooo... Enjoy!

page loaded