Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Vogue Moment

Door Angelique op 28.12.2011

De multiculturele lady Pema Edilova blogt al 3 jaar waaronder 1 jaar big time blogging. Ze is geboren in Rusland en is now living in fashion capital Antwerpen.Toen ze een naam voor haar blog moest bedenken, dacht ze meteen aan al de fashion adventures die haar te wachten zouden staan. Unforgettable moments. Vogue Moments.

Haar artistieke blog is all about kwaliteitsvolle pics. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, right? Pema is verzot op fotograferen en ze probeert telkens een heel verhaal te verwerken in haar originele foto's.
"Fashion is a way of saying who you are, what you feel and why you're  here, without using any words."

In haar no nonsense blog toont ze haar eigen visie op mode en neemt ze ons mee naar haar eigen creatief wereldje.  Ze schrijft straight to the point en combineert dit met breathtaking pictures. Haar blog is clean en erg visueel. Het draait bij Pema niet rond outfitposts, maar om pure fashion. Haar goede voornemen voor 2012 is om haar blog wat persoonlijker te maken.
Vogue Moment is gewoon crazy artistiek aaaall the way!! What's there not to like?!

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded