Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Miss Piggy’s comeback

Door Michael op 27.12.2011

No one can make an entrance like Piggy! Onze zelfverzekerde en charmante Miss Piggy aka Mademoiselle Cochon verovert slowly the fashion world als mode-icoon. Ze is jurylid in het populaire Amerikaanse tv-programma Project Runway, is gezicht van make-up merk MAC, nagelmerk OPI en covermodel voor InStyleZo ontwikkelt ze zich stilaan tot een groot stijlicoon. Many designers laten zich inspireren door dit ijdele varkentje.Haar fabulous varkenssnoetje is meermaals verschenen op covers van fashion magazines. Ze is een echte primadonna met sterallures. Iedereen wil a piece van dit roze Muppet-personage. Zeker nu ze zal verschijnen als plus-size editor van de Franse Vogue in de nieuwe "The Muppets Movie". Hier neemt ze de rol over van Anna Wintour met kleding van Prabal Gurung, Jason Wu en Brian Atwood. De blonde diva liet zelfs haar haren knippen  in dezelfde boblijn als de American Vogue editor-in-chief.

Enkele tips van dit fashionable varkentje:

  • If it's expensive (and he's paying)... it fits!
  • Style comes in all shapes and sizes. Therefore, the bigger you are, the more style you have.
  • Be happy with who you are. And if this doesn't work for you, then be happy with who I am!
  • You're wardrobe should always make a statement. Mine says: "Hey, look at moi! I'm wearing haute couture... and you're not!
  • My advice: never eat anything you can't lift.

Everybody, go to the big screen op woensdag 15 februari 2012 because it's Muppet showtime!

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded