Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Late Afternoon

Door Tiany op 25.12.2011


Liz Cherkasova is een succesvolle fashion blogger beauty with brains. De Russische schoonheid begon haar modeblog 2 jaar geleden als creatieve uitlaatklep tijdens haar laatste jaar psychologie. Thank god she did! Haar blog is vernoemd naar haar favo moment of the day; Late Afternoon. Dit West Coast stijlicoon staat bekend om haar effortless outfits, haar boho-chic style en sunkissed hair met matching lipstick


Haar stijl is quite girlie en a bit glam. Ze heeft een uniek oog voor fashion. Liz heeft een immense garderobe die varieert van goedkopere stuks tot designer clothes. Het is een speelse mix van patronen en texturen. Ze maakt haar outfits af met signature halskettingen en oversized zonnebrillen. Deze blogster is een model - hoe kan het ook anders, look at her!- en een social media goeroe. Ze heeft die typische relaxte Californian attitude waar iedereen van droomt. Haar inspiratie haalt ze uit architectuur, muziek, kunst en zelfs uit het weer en haar humeur. It’s endless. De pretty pics zijn genomen door haar boyfriend.


Liz is taking over fashion world starting from San Francisco!

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded