Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

E.GO plays your life

Door Karen op 21.12.2011

Boys, vergeet die lelijke witte slipjes en saaie boxers en hul jullie private parts dit najaar massaal in de kleurrijke, speelse boxers van E.GO. The girls will dig it, we promise!


"Believe it or not. I can actually draw." -Jean-Michel Basquiat-

De nieuwe herfst & winter 2011 E.GO-collectie by HOM zet Jean-Michel Basquiat, aka Radiant Child, in de spotlight. Deze Amerikaanse schilder en graffitikunstenaar uit de jaren '80 is famous voor zijn streetstyle art in de straten van Brooklyn en zijn intensieve, energieke neo-expressionistische schilderijen. En oh boythe man can draw!

Voor E.GO  draait mode volledig rond kleuren, berichten, motieven, expressie en vooral having fun. Lots and lots and lots of it! Daarom koos het label om samen met enkele grafische studenten uit Aix-en-Provence een extra collectie te lanceren. Nog meer onderbroekenpret met andere woorden!Manga, humor, fast food, kleurrijke lijnen, stammotieven en 3D: dat is de Young Designers-collectie. Op en top creatief, hip en sexy as hellJust the way we AND your tushi like it! Als dat geen ideale tip is voor je BF!

page loaded