Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: The Merrymakers

Door Michael op 19.12.2011


Merry meet het vrolijke duo Nathalie De Schepper & Ruth Van Soom. Deze hippe blogsters vierden ruim een maand geleden hun one year anniversary. Hip hip hoera voor hun blog The Merry Makers!

De mime spelers met happy faces in de film ‘Blow-up’ waren de inspiratiebron voor de naam van hun blog. Iedereen creëert zijn eigen realiteit en leeft in zijn eigen fantasie. Zo ook deze 2 fancy ladies!


De twee merry girls werken allebei in PR fashion business in hetzelfde bedrijf. What a match! Ze delen maar al te graag hun spannende avonturen en inspirerende ideeën.In this merry world vind je kleurrijke outfitposts, funky events, hotspots en met humor getinte artikels. Ze delen bijna dagelijks wat hun inspireert en wat hun crazy obsessies zijn. Ze geven graag een glimp uit hun personal life met fantasierijke verhalen en coole pics. Feel free to indulge yourself in a world of fashion, fun and merrymakers!

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded