Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Le Blog de Betty

Door Angelique op 17.12.2011


Stap mee in Betty's wonderful world! Betty Autier is de Parisian trendsetter achter Le Blog de Betty. Met dagelijks meer dan 40.000 bezoekers heeft ze fans over de hele wereld, including us.

Deze French cool girl post al 4 jaar talloze outfits op dagelijkse basis met een ‘je ne sais quoi’ factor. Ze weet perfect hoe ze designerkledij moeiteloos kan combineren met prêt-à-porter. Haar favoriete designers zijn Viktor & Rolf, Stella McCartney en het label See by Chloé voor hun collecties met amazing details en cool kleurenpalet.

Betty is niet bang om verschillende stijlen uit te proberen. Ze durft alles dragen wat ze wil. Al blijft ze wel obsessed door de jaren ’80.  Haar inspiratie komt grotendeels uit muziek van o.a. Katy Perry, Gwen Stefani en Michael Jackson. Denk maar aan de shoulder pads van Jackson's videoclip Thriller.


Ze post ook geweldige fotoverslagen van haar vele reizen naar paradise. De fotograaf van haar fabulous pics is haar lover Matthieu die ook blogt. Check Matthieu zijn blog Daaamn.

Betty zit front row bij alle Fashion Weeks en ze is nu Chanels web-ambassadrice. Wat betekent dat ze op regelmatige basis lekker mag pronken met Chanel stuff op haar blog. What a lucky girl! Naast bloggen is ze ook zangeres en componeert ze muziek. Multi-talented fashionista!Check Le Blog de Betty voor leuke mix'n match combinaties.

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded