Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

X-mas Shopping Time

Door Michael op 16.12.2011

Ben je al helemaal gestresst omdat je je kerstcadeau's nog moet shoppen? DON'T PANIC Girlsss! Belmodo.tv to the rescue met een hele hoop slimme shoppingtips, niet te missen X-mas hotspots én online hulpmiddelen! Zo kan je helemaal relax de feesten tegemoet! Check it out!

Pop-up store shopping galore

Speciaal voor de feestdagen zijn er verschillende Holiday pop-up stores geopend. Zo kan je in Brussel aan de Sint-Katelijne kerk terecht voor de tijdelijke H&M Christmas store. Deze kersthut is already approved by Belmodo.tv-addict Angelique, je leest het full report hier: H&M en de X-mas pop-up story. En als je er toch bent, check dan ook even de gigantisch gezellige Brusselse kerstmarkt & don't forget to jingle all the way...

I/OBJECT organiseert speciaal voor de feesten ook twee X-mas pop-up stores. In december kan je richting Gent voor de A&Gallery voor een pop-up store. Ook in Antwerpen kan je er shoppen, bij conceptstore Closet waar I/OBJECT een soort van pop-shop in store creëerde. In beide pop-up stores kan je terecht voor boeken, originele gadgets, unieke interieurspullen, accessoires voor jou en je BF and many more... Opgelet: deze pop-up stores doen zondag 18 december onherroepelijk hun deuren dicht, so hurry up!


De H&M Christmas pop-up store

Outlet shopping galore

Wil je graag budgetvriendelijke cadeautjes scoren voor de kerstdagen? Dan zijn outlets the place to be! In Limburg hebben we ons eigen kortingsparadijs: Maasmechelen Village. Deze outlet is altijd open op zondag en dat zal deze zondag niet anders zijn. Van 10:00 tot 19:00 kan je jezelf er helemaal laten gaan tegen zachte prijsjes. Leuk extraatje: vanaf zaterdag 17 december 2011 tot zondag 8 januari 2012 legt Maasmechelen Village een luxueuze shopping express-bus in die de fervente shoppers van Brussel naar de outlet zal brengen voor slechts € 10 aller & retour. Kinderen onder de 11 jaar rijden gratis mee!

Ook bij onze Noorderburen zijn er net over de grens Rosada outlet en een ietsiepietsie verder Designer Outlet Roermond. Bij deze twee Nederlandse top outlets is het elke zondag koopzondag en kunnen we bij Belmodo.tv enkel maar zeggen: be on time! 

Online shopping galore

Voor de druk bezette business ladies die nauwelijks tijd hebben om hun X-mas shopping te doen: er bestaat een volledig virtuele wereld waar je online al je pretty presents in no time kan bestellen. Gewoon aanklikken wat je wil, toevoegen aan je winkelkarretje, uitchecken en even betalen. Dan hoef je enkel nog maar te wachten op de (verlossende) 'ding dong' van de postbode die je cadeautjes bij jou thuis komt afleveren. Simple as that!

Een aantal online kersttoppertjes waar je accessoires, interieurgoodies,  zonnebrillen en meer leuke geschenkjes kan scoren:

 • Naast pop-up stores heeft I/OBJECT ook een online shop met fancy interieurspullen, boeken en accessoires voor zowel je hubbie, je kids en jezelf
 • Blender 01 heeft naast zijn winkel in Brussel ook een online shop waar je übercoole gadgets en en zonnebrillen kan kopen
 • de online shop van de DSGNRMRKT  waar je een limited edition Tot Bag van Michaël Verheyden kan kopen om Think Pink te steunen!
 • Parfuma heeft ook een webshop, waar je gratis thuislevering hebt vanaf € 50
 • de Invasie: een online shop waar je leuke accessoires, tassen, juwelen and many more aan de haak kan slaan


Koh nailpolish bij Parfuma


Goodies voor jou & je hubbie chez De Invasie


Heerlijke geuren bij Parfuma

Shopping galore op zondag 18 december 2011

Als je dit weekend op cadeautjesjacht gaat, hou er dan rekening mee dat het koopzondag is in verschillende grote winkelsteden en dat je dus zowel op zaterdag als op zondag je slag kan slaan. Dubbel plezier met andere woorden wink! Je krijgt van ons dan ook een overzichtje van waar je aanstaande zondag total loss kan gaan! En zoals je kan zien zijn er genoeg steden die een koopzondag houden, let the shopping beast go! Rauuuwtsjj!

 • Antwerpen van 13:00 tot 18:00
 • Stadsfeestzaal in Antwerpen van 14:00 tot 17:00
 • Wijnegem shopping center van 10:00 tot 19:00
 • Brussel van 12:00 tot 18:00 
 • Waasland shopping center in Sint-Niklaas van 10:00 tot 18:00
 • Gent van 13:00 tot 18:00

De Brusselse bovenstad verwelkomt steeds meer nieuwe winkels & merken. Op zondag 18 december moet je zeker een kijkje gaan nemen tijdens de Louise Christmas Sunday om heerlijk te gaan kerstshoppen in een feeërieke en gezellige sfeer. Check zeker ook het Belmodo.tv artikel Louise Christmas Sunday

Zo, zo ladies nu zijn jullie helemaal klaar om dit weekend jullie pakjes bij elkaar te shoppen. Trotseer je de kou & regen of shop je vanuit je luie zetel: aan jou de keuze! Ready, set, go! 

Vergeet zeker ook niet deel te nemen aan onze fantastische Belmodo.tv kerstboomwedstrijd, als je deze wint hoef je immers al helemaal geen pakjesstress te hebben wink: Win de Belmodo.tv kerstboom vol fashion goodies!

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded