Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

EXCLUSIEF: Dita Von Teese @ Cointreau Privé Londen

Door Michael op 13.12.2011

Dita Von Teese mocht een tijdje geleden Cointreau Privé openen in Londen. Cointreau Privé is eigenlijk een soort membership club waar je voor een aantal weken terecht kan om iets te drinken. Deze fancy bar hield al halt in Parijs maar deed dus nu een stop-over in the capital of the UK. Miss Dita was aanwezig en gaf zelfs een showke om de opening kracht bij te zetten. 

Cointreau Privé huist in een prachtig decor aangevuld met meer dan genoeg Cointreau flessen. Alle signature Cointreau cocktails worden er bovendien klaargemaakt volgens de regels. Smullen doe je hier absoluut! De samenwerking van Cointreau & Von Teese resulteert in een aantal privésalons met telkens een uniek thema. Allemaal naar het model trouwens van Dita's huis in Los Angeles. De glamour van weleer.


Dita's show ziet er spectaculair uit! Een megagroot Martiniglas siert the stage en Dita is gehuld in een schitterende dansoutfit vol met Swarovski kristallen. Ga je toevallig nog richting Londen en wil je absoluut een bezoekje brengen aan de bar? No worry, alles is nog mogelijk tot zaterdag 17 december 2011. Het enige wat je moet doen is een aanvraag indienen via de website van Cointreau

Geraak je er niet meteen? Dan kan je natuurlijk altijd de exclusieve Cointreau Travel Essentials koffer in huis halen. Een cocktailbar voor op reis ontworpen door Dita herself. Voor mij alvast een cocktail Cointreau Teese! 

Belmodo.tv kan exclusief een videoverslag tonen van de Cointreau Privé in Londen. Check it out!

page loaded