Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Pandora

Door Tiany op 11.12.2011

Remember dat we tijdens de Lancel birthday party in Parijs, check het Belmodo.tv-artikel Lancel & Sienna Miller celebrate 135 Years of French Légèreté, Louise Ebel tegen het verrukkelijke lijf liepen? That reminded us dat deze pretty lady en haar geweldige blog dringend een plekje in de spotlights verdienen. Bij deze: welkom in de wondere fairytale wereld van Miss Pandora!

Louise studeert kunstgeschiedenis aan het Institut Catholique in Paris en vindt daarnaast ook nog eens de tijd om aan de École Haute en Sciences Sociales een mémoire te schrijven. Beauty and brains? Some girls have all the luck!

This gorgeous redhead is gepassioneerd door de 19de eeuw en vooral door de prachtige gewaden, opvallende hoeden en sparkling diadeems die de ladies toen droegen. Vaak put ze kledinginspiratie uit oude foto's, schilderijen of sterren van vroeger. De combo van outfit posts en kunst bezorgt haar een très opvallend plaatsje binnen het steeds groter wordende bloggerslandschap. Hulde!


Miss Pandora's blog is vernoemd naar een van de eerste femme fatales en vormt tevens haar alter ego. Voor haar foto's doet ze beroep op (beginnende) fotografen die zorgen voor een frisse afwisseling van beeldige street style pics en geweldige thema shoots.

One thing is for sure: haar foto's zijn heerlijk origineel, haar outfits sprookjesachtig mooi en she always looks pretty as hell.

page loaded