Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Le Lebeau Night

Door Karen op 09.12.2011

Elvis Pompilio, Christa Reniers, Taschen, Beauty by Kroonen & Brown, Maison Anna Heylen en Collectors Gallery. Sounds pretty good, right? En het beste is: in de Brusselse Rue Lebeau vind je niet alleen al deze lovely names terug, ze liggen ook nog eens héél dicht bij elkaar.

Om de eindejaarsperiode met de nodige glitter and glamour in te zetten, organiseerden deze shops donderdagavond 8 december Lebeau Night. Iedereen with a passion for fashion and beauty was daar and so were we!
Het charmante Beauty by Kroonen & Brown heeft een buitengewoon gamma aan skin care- en handverzorgingsproducten, make-up en parfums. Els, Ioana en hun team staan je graag bij met de nodige beauty tips en een flinke portie friendly advice. Meer weten over deze fraaie beautyshop? Check dan het Belmodo.tv-artikel Beauty by Kroonen & Brown.

Het boetiekatelier van Elvis Pompilio heeft without any doubt dezelfde creatieve flair als de sympathieke hoedenmaker zelf. Denk: een bonte verzameling hoeden in alle stijlen, formaten en kleuren, fleurige vogelhuisjes en funny beelden. Très gezellig! Lees het volledige shopverslag in het Belmodo.tv-artikel Elvis Pompilio opent boetiek/atelier

Juwelenontwerpster Christa Reniers kiest binnen haar creaties voor pure, natuurlijke en organische vormen, gemaakt uit zilver of 18 karaat goud. Op zoek naar een exclusieve ring, armband, oorbellen of ketting? In haar shop ga je niet weten wat kiezen!Tijdens Lebeau Night stelde Betty De Stefano, eigenares van de Collectors Gallery, de nieuwe collectie van Daniel Von Weinberger aan het publiek voor. In the mood voor een chique, kleurrijk en exclusief juweel? This is the place.

Bij Maison Anna Heylen kan je terecht voor de experimentele collecties, bruidsjurken en couturestukken van de gelijknamige ontwerpster. Tijdens Lebeau Night konden de ladies zich gezellig in de make-upstoel vleien voor een fijne beauty make-over. Ontdek la maison verder in het Belmodo.tv-artikel Maison Anna Heylen.

Bij boekenwinkel Taschen werd eyewear designer en verzamelaar Moss Lipow's boek Eyewear voorgesteld, een bundeling van de opvallendste pieces uit zijn collectie. Bovendien mocht iedere bezoeker met eccentric glasses naar huis met een tof geschenkje. Optical craziness, we like!Aan alle fans van Jean Paul Knott, en we weten dat jullie met veel zijn, gisterenavond opende de eerste Knott Shop van België haar deuren tijdens Lebeau Night in, hoe kan het ook anders, Rue Lebeau. Enne ... de kleren waren prachtig! Wil je meer weten over deze geweldige winkel, hou dan zeker Belmodo.tv in de gaten voor een full shop report

page loaded