Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dutch Vogue set to launch 2012

Door Bieke op 09.12.2011Karin Swerink

Handjes in de lucht en scandeer gerust luidkeels mee 'Olé Olé' want dé modebijbel der modemagazines, Vogue, is op komst naar Nederland! De Nederlanstalige Vogue zal vanaf 2012 te verkrijgen zijn bij onze noorderburen en dit alles onder het ziende- en goedkeurende oog van hoofdredactrice Karin Swerink. De Nederlandse Anna Wintour is momenteel nog hoofdredacteur van Glamour maar draagt haar functie over aan Sabine Geurts en gaat vervolgens naarstig haar kantoor inrichten om alles op alles te zetten voor de lancering van de Nederlandse Vogue. Kijk alvast hier mee naar een boeiend en dynamische interview met Karin Swerink die haar visie over de Nederlandse Vogue deelt.

“Holland is a thriving market in the heart of western Europe with a growing hunger for luxury. It is natural for Vogue." aldus Jonathan Newhouse, chairman van Condé Nast International.

Ons hoef je alvast niet meer te overtuigen. Integendeel, Belmodo.tv kijkt er alvast lustig naar uit! Hup hup (naar) Holland!

page loaded