Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: The Blonde Salad

Door Angelique op 09.12.2011

Hoe het komt dat we deze blog nog niet eerder aan onze Blog to Watch lijst hebben toegevoegd? NO IDEA! And shame on us! Deze lady staat al meer dan drie jaar tussen mijn favorieten en behoort absoluut tot de wereldtop van fashion bloggers. Vandaag introduceer ik jullie maar al te graag in het Fashionwonderland van Chiara FerragniRising star & Italian it-girl Chiara Ferragni: She does blogging for a living! No kiddin'!

Een dikke drie jaar geleden richtte deze Italiaanse girl-next-door haar blog op: 'The Blonde Salad'. Sindsdien staat deze blogging lady on top! Ieder jaar rijft ze meerdere awards binnen (zoals bijvoorbeeld de bloglovin' awards), wordt ze het gezicht van verschillende topcampagnes, reist ze de wereld rond, loopt ze modeshows en zit ze front row bij dé fashion shows. Niets is voor deze jongedame te veel: the sky is the limit!

The Blonde Salad is ondertussen uitgegroeid tot een échte it-blog, dagelijks komen er meer dan 90.000 bezoekers over de online vloer om de posts en outfits van Lady Chiara te checken. Op de blog verschijnt elke dag een artikel, meestal een outfit post met een korte update van de whereabouts van deze blonde beauty. Chiara schrijft ook over events waarop ze uitgenodigd wordt, reizen die ze maakt (en dat zijn er veel :o) en over haar ultieme passie: mode. Het is wel duidelijk dat ze naast fashion nog andere passies heeft, namelijk haar hubbie Richie en haar kleine mopshond Mathilda

Ferragni is een echte creatieve duizendpoot en is met verschillende fashion projects tegelijk bezig. Zo gaat ook deze lady ontelbare collabs aan met verschillende grote merken als Furla, Silvian Heach, Hogan, Guerlain, Dior, Pennyblack, Tommy Hilfiger, Louis Vuitton, Philipp Plein and many many many more... Just to name a few wink

Momenteel werkt deze wondergirl samen met Andy Torres van Stylescrapbook en Carolina Engman van The Fashionsquad aan Werelse. Hun eerste fashion launch was die van hun eigen t-shirtlijn. Je leest er alles over in het Belmodo.tv artikel 3 blogsters, 1 T-shirtlijn, Werelse.

Als kers op de taart bracht Chiara drie seizoenen geleden haar eigen schoenenlijn 'Chiara Ferragni' uit. De lijn bestaat uit verschillende pumps met de Ferragni degradé signature heel, enkellaarsjes, studded biker boots en funky sneakers. Ze waren eerst enkel in Italië te koop, maar nu zijn ze voor iedereen beschikbaar met dank aan het world wide web! De schoenencollectie kan je in BelgiË scoren via de e-shop Shoe on the Cake trouwens. Schoenen uit Chiara's eigen lijn: electric blue pumps, enkellaarsjes en studded boots. 
Check zéker de degradé signature heel!

!
Chiara's shoe collection en de onwaarschijnlijk schattige Mathilda.
Those summerdays...Chiara's favoriete seizoen!Chiara & Richie: pure love

Tekst & beeld door Aline Vermeiren. 

page loaded