Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

James Franco x 7 For All Mankind

Door Karen op 05.12.2011

James Franco is een geweldig acteur, he's got a Golden Globe to prove it, en is daarnaast eveneens een begaafd regisseur, producer en schilder. Een goddelijk lichaam, de looks van een model en ook nog eens bakken talent? Duidelijk een man om in de gaten te houden!

Dat Franco veel meer in zijn mars heeft dan just his very pretty face is ook denim -en lifestyle brand 7 For All Mankind opgevallen. Daarom kozen ze hem als regisseur én fotograaf voor hun Spring 2012 campagne.

Deze campagne zal in december 2011 ingeblikt worden in Los Angeles met een cast vol mooie mensen zoals modellen en celebrities. It's going to be all about de glamoureuze, free-spirited California lifestyle baby!

Op Franco's foto's en commercial van de 7 For All Mankind Spring 2012-lijn is het helaas nog even wachten. Tot maart 2012 to be exact. Maar als we ergens een preview kunnen onderscheppen, zijn jullie de eersten die het zullen horen. We promise!


"For me, it's an excuse to be creative. It's about having the opportunity to be creative in a new way." -James Franco-

FYI: deze campagnefoto's van 7 For All Mankind zijn van hun Sping 2010-collectie en zijn, yeap nog steeds, beeldig.

page loaded