Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Blog Works

Door Karen op 03.12.2011"You can buy everything, but you can't buy style!" -Kirstin Hanssen-

We love blogs. Punt uit. Daarom konden we alleen maar toejuichen dat PR agency oona en fashion trade magazine Label op het leuke idee kwamen om samen met partner in crime River Island 'The Blog Works' te organiseren.

Afgelopen donderdag 1 december werd de Antwerpse Singel daarom compleet overgenomen door passionate, young, Belgian bloggers. Het was een dag boordevol talks & chats, workshops, overdadig veel yummy food en a whole lot of fun.

Deze ladies weten heel wat over de bloggerswereld en het mooie is, ze hielden dat niet voor zichzelf: Kirstin Hanssen: bloggers' lieveling en famous voor haar boek 'Fashion Blogs, From musings on personal taste to style reports around the globe', Murielle Scherre: ontwerpster van sexy lingerielabel La Fille d'O, Marie Lemaître: social media manager bij oona en dé dame to talk to voor fashion- en lifestyle bloggers, Alexandera Vanthournhout: succesvolle Belgische blogster living in Londen en Stephanie Duval: hoofdredactrice van Label en samen met Marie Lemaître het brein achter The Blog Works. 
Hoe kan je je tone of voice en schrijfstijl optimaliseren? Wat voor funny stuff kan je allemaal uithalen met photoshop? Hoe kan je jouw foto's extra in the picture zetten? Tijdens de workshops kregen de bloggers allerlei handige tips and tricks om hun not so private dagboek nog aantrekkelijker te maken.

The Blog Works werd afgesloten met een gezellige, interactieve lezing van Joeri Van den Bergh over zijn boek 'How Cool Brands Stay Hot. Branding to Generation Y'. Op en top fascinerend, maar de vaststelling dat jongeren dezer dagen liever in de farmaceutica dan in fashion werken? Dat zullen we echter never ever begrijpen!They were there, hun blogs zijn beeldig en très verslavend. Je bent gewaarschuwd!

The Fashion Folio (check Belmodo.tv's Blog to watch: The Fashion Folio)
Dogs and dresses (check Belmodo.tv's Blog to watch: Dogs and Dresses)
Ella & Louise (check Belmodo.tv's Blog to watch: Ella and Louise)
Strutter View

Lucie Fashion Coach

Antwerpen Streetstyle
I Love Style
Steve & Charlie

The Merrymakers

Absolutely Mrs.K

Cupid has got a gun

page loaded