Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MoMu+Friends

Door Karen op 01.12.2011

We zullen eerlijk zijn: van het doorsnee museumbezoek worden we nu niet bepaald warm of koud. Behalve wanneer het een interessante thematentoonstelling over een ontwerper of andere fashion expo in het Antwerpse ModeMuseum betreft. That tickles our fancy every single time!

Op korte tijd heeft het MoMu trouwens niet enkel onze en without a doubt ook jullie harten weten te veroveren, ook op internationaal vlak behoort het tot de absolute wereldtop binnen de museum- en modewereld. And of course they wanna stay on top en daarom trok het MoMu al haar fashion loving friends bij de haren om mee deel uit te maken van de nieuwe vzw MoMu+Friends.


"Hoe meer schouders zich achter het project van het Antwerpse ModeMuseum scharen, hoe groter de invloed van onze Antwerpse ontwerpers kan worden op wereldvlak." -Annemie Turtelboom, minister van Binnenlandse Zaken en voorzitter van MoMu+Friends-

 And: ook jij kan een Friend, Close Friend of zelfs Best Friend worden van deze fashionable vzw en er op die manier voor helpen zorgen dat dit iconic museum kan blijven doorgroeien. Als MoMu Friend geniet je bovendien van tal van voordelen en kortingen én ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe activiteiten, mode events, exclusieve previews en rondleidingen, boeiende lezingen en toffe workshops. 

Gewoon doorklikken naar de MoMu+Friends website en je als de bliksem inschrijven. De MoMu nieuwjaarsreceptie, op de koffie bij Josée Schoepen of een bezoek aan de nieuwe expo 'Living Fashion' before die haar deuren opent voor het grote publiek? Dear new friend, you're the best!

page loaded