Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

8ste editie van Jong Bloed

Door Karen op 29.11.2011

What we want for Christmas? Zoveel mogelijk verrukkelijke accessoires van Jong Bloed. Read: alles, maar dan ook alles wat we in onze XL shopping bag kwijt kunnen!

Jong Bloed started off als de eerste jonge designers sale in België en is nu reeds toe aan haar achtste editie. 3 zondagen lang kan je naar goede gewoonte originele handtassen, cozy mutsen en sjaals, fraaie jurken, mondgeblazen glasjuwelen, spitsvondig grafisch werk, apart meubilair, prachtige glassculpturen en nog veel meer moois scoren. Peachy right?!


Elk jaar geeft Jong Bloed een 10-tal ontwerpers de kans om hun creaties voor te stellen en te verkopen in De Oude Zeepfabriek in Ronse. The passionate young designers van vorig jaar vind je terug in het Belmodo.tv-artikel Jong Bloed designer expo VII.

Ditmaal is het de beurt aan modeontwerpster Karolien Verstraeten, meubelontwerper en -maker Jonas Binon, textielkunstenares Roos Vandekerckhove, creatieve duizendpoot Pieter Bostoen, handtassenontwerpster Hanne Beutels, juweelontwerpster Marjan Verachtert, ontwerpsters van ZUS Eline & Emma en juweelontwerpster Elisabeth Leenknegt. Ook Elisabeth's vader Jan Leenknegt zal zijn glassculpturen komen voorstellen.


Elisabeth Leenknegt, aka Elisa Lee, is trouwens niet enkel een succesvolle juweelontwerpster mét een eigen winkel in de Gentse binnenstad. Ze is ook nog eens het brein achter Jong Bloed. Wil je meer weten over deze toffe lady, haar gorgeous collectie en dito shop? Check dan eerst de Belmodo.tv-artikels GeoDeco by Elisa Lee en Elisa Lee en rep vervolgens je bevallige behind op zondag 11 december naar het Elisa Lee atelier voor een exclusieve visit.Kraakverse croissants, yummy fruitsap, een schuimend heet bad en dan gezellig kerstshoppen op Jong Bloed. The perfect Sunday, if you ask us! 

When?
Zondag 4, 11 en 18 december
Van 10u30 tot 17u30

Where?
De Oude Zeepfabriek
Fostierlaan 10
9600 Ronse

Everything you need to know over Jong Bloed vind je terug op de facebook pagina.

page loaded