Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lancel & Sienna Miller celebrate 135 Years of French Légèreté

Door Karen op 26.11.2011


Onlangs kregen we een uitnodiging van Lancel in onze virtuele brievenbus. Of we zin hadden om naar hun 135ste birthday party te komen. In Parijs. Mét Sienna Miller. Jullie begrijpen dat we daarover ons fashion loving hoofdje niet moesten breken en dus trokken we afgelopen donderdag 24 november in opperbest humeur én hooggehakt naar de Lancel boutique op de Champs-Elysées.
Miss Miller zag er très belle uit in haar zwarte, met kant afgewerkte Fall 2011 Emilio Pucci-jurk. Ze leek echter niet volledig in party modus te zijn, but hey, we can't really blame her. Eerder die dag moest ze immers naar de Londense Royal Courts of Justice om te getuigen binnen een paparazzikwestie.

De adembenemende Dali-geïnspireerde shop was packed with lachende, keuvelende mooie mensen waaronder model Alyson Le Borges en Pandora-blogster Louise Ebel. Wie uiteraard ook niet mocht ontbreken was Leonello Borghi, artistiek directeur van Lancel en warm and friendly as always.

Niemand minder dan dj Mark Ronson liet met zijn fijne deuntjes de fashionable aanwezigen shaken en de boutique op haar grondvesten daveren.

"Ceci n'est pas une oeuvre d'art, c'est une déclaration d'amour." Dali

Did you know that Dali zijn liefde voor Elena Diakonova, aka Gala, verwoord had in een eigen code? In 1970 vroeg de excentrieke kunstenaar aan modehuis Lancel om rond die code een handtas te creëren en zo was de geboorte van de Daligramme-tas een feit. Anno 2011 besloot Leonello Borghi dit one of a kind piece nieuw leven in te blazen en er een volledige collectie rond te bouwen. Een hommage aan een memorabele cultfiguur en een tassenlabel met een intrigerende geschiedenis.

Ontdek hier het volledige Lancel-verhaal en de very pretty collectie.

page loaded