Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eastpak Mood Movie SS 2012

Door Karen op 24.11.2011

Wollige sjaals, kleurrijke handschoenen en de meest funky mutsen beginnen stilaan het eerder sombere straatbeeld te kleuren. Maar dat neemt uiteraard niet weg dat we, jeap nu al, stevig te verleiden zijn met wat lente- en zomermoois.

Zo kan je in het Belmodo.tv-artikel Versace voor H&M: Round 2 lezen dat de succesvolle samenwerking tussen deze twee fashion toppers nog niet is afgelopen. Wij blij en jullie vast ook want met wat fruitylicious Donatello-lekkers belooft het nu al een très fashionable voorjaar te worden.


Waar we dezer dagen ook enorm blij van worden is Eastpak en dan vooral van de nieuwe Spring/Summer 2012-collectie en de daarbij horende Mood Movie. Vrolijke fluokleurtjes, hippe jongeren met een aanstekelijke portie joie de vivre met de beroemde rugzak in een glansrol. Helemaal Eastpak, helemaal the way we like it

Voor de realisatie van deze campagne deed Eastpak een beroep op Satisfaction Agency, het reclamebureau dat eerder al de human video game Spak van dit urban tassenmerk tot een daverend succes maakte. De dromerige soundtrack "Lemonade" van Braids hebben we trouwens meteen op onze iPod gezwierd. Kijk, geniet en probeer dan maar eens die instant smile van je gezicht te vegen!

page loaded