Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Second Hand, Second Life: the pictures

Door Tiany op 23.11.2011


Afgelopen vrijdag 18 november vond in de Brusselse Tour & Taxis voor de negende maal op rij Second Hand, Second Life plaats. Boy oh boywere we happy to see dat organisator Spullenhulp zijn skills om creatief, origineel en verrassend uit de hoek te komen nog steeds niet verloren is!Deze vzw collects en masse oude kleding en meubelen op straat om ze vervolgens te verkopen aan zij die het minder goed hebben. Once a year vraagt Spullenhulp aan jong artistiek geweld om een deel van deze spullen een frisse, nieuwe en fashionable look aan te meten. Vervolgens krijgt elke creatie tijdens 'Second Hand, Second Life' een welverdiend moment in the spotlights. 

Een bruisende runway show, een spannende veiling en een markante tentoonstelling. There are worse ways om geld in te zamelen voor het goede doel!
Met maar liefst 39 waren ze ditmaal, dat superbe Belgisch modetalent: 18 designers, 16 modeontwerpers en 5 juwelenontwerpers. Wil je gezichten kunnen plakken op deze giga cijfers? Gewoon eventjes de volledige deelnemerslijst checken in het Belmodo.tv-artikel Second Hand, Second Life: the names!. It's as easy as that!
De kleurrijke pieces of art van Romain Brau, de frêle en zeer adorable looks van Van Hongo, de innovatieve recycling van Niyona, de très elegante ruitjessilhouetten van Marius Pompon, de rock and roll-"heART jewels" van Isabelle Lenfant, de boho chique styling van Filles a Papa, de duistere fairytale dresses van Anna Heylen, de cleane stukken met opvallende eye catchers van Monsieur Bul, de zwart-witte mannenlijn van Jean Paul Knott, de warme herfsttinten van Edouard Vermeulen en de princesse like hoedjes van Elvis Pompilio.

Kortom een betoverend fashion spektakel dat nadien een enorme we want more-vibe door onze buikholte stuurde. See you all next year voor een ongetwijfeld heerlijke birthday edition van Second Hand, Second Life. Wil je meer weten over Spullenhulp, klik hier voor de Spullenhulp website!

page loaded