Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to Watch: Fashionsquad

Door Michael op 19.11.2011

To some people a street is just a street. To others, it’s a catwalk!”

Maak kennis met Carolina Engman, een 24-jarige stylish Swedish lady. Naast blogster is deze creatieve dame ook styliste en model. Haar blog, Fashionsquad, richtte ze op in april 2006. Hurray! Nu, zo een vijf jaar later is deze fashion blog één van de meest gevolgde ter wereld. You go girl! In 2011 ging fashionable Carolina zelfs als één van de eersten een samenwerking aan met het Italiaanse it-brand Versace. Wauw!


Rock-chick Carolina herken je meteen aan haar red lips, haar voorliefde voor donkere kledij en strakke & cleane silhouetten. Haar trade-mark zie je aan haar voeten: 80% van de tijd loopt ze namelijk rond op killer heels met dikke blokhakken. Carolina's seventies style combined with a modern touch valt meteen op.


Naast haar drukke leven maakt Carolina sinds kort ook deel uit van Werelse. Dit project brengt haar samen met twee van haar vriendinnen die, hoe kan het ook anders, net als zij fashion bloggers zijn. Samen met Andy van Style Scrapbook en Chiara van The Blonde Salad pushen ze hun creatieve talenten tot het uiterste. Inspiration all over the place!


Bookmark that page: Fashionsquad by Carolina Engman! The place to get some inspiration, Ladies.

Beeld en tekst door Barbara Vanden Bussche.

page loaded