Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vivienne Westwood kleedt Chivas Regal

Door Michael op 18.11.2011


Een groot verzamelaar ben ik nooit geweest. Opruimen staat voor mezelf hoog op de dagelijkse to-do lijst met als gevolg dat ik nooit echt grote verzamelwoedes heb gehad. Buiten knip & plak woedes tijdens mijn tienerjaren ... van wie of wat? I will not say *sorray*. Maar sinds vorige week moet ik bekennen dat er blijkbaar plotseling toch 2 nieuwe verslavingen zijn opgedoken. Yepsie pepsie het is zover. Ik maak alvast wat plaats in al mijn kasten thuis ...

Alles is begonnen met de vaststelling dat ik toch wel helemaal weg ben van cufflinks aka de goeie klassiekers van manchetknopen. Voortaan verzamel ik dus de meest kwalitatieve, leuke en fancy mouwknopen als een beest. Dacht ok, daar kan ik mee leven. Eén addiction is ok! Tot de openbaring van vandaag: ik kick ook wel op alcoholische dranken die mooi zijn gemaakt door fashion designers. 

Aanschouw dus met veel trom de nieuwste collab tussen het whisky merk Chivas Regal én modeontwerpster Vivienne Westwood! Yep, super wanna-have dus. 

Het gaat om een limited edition van de whisky Chivas Regal 18 Year Old door la Westwood. Met de collab doet de ontwerpster haar rijke ervaringswereld alweer alle eer aan. Basis van het ontwerp is de Union Flag uit 1801. Laat dat nu net het iconische jaar zijn waarop de Chivas Brothers hun oorsprong vinden. Resultaat een fles opgesmukt met een opvallende en gedurfde mantel van Vivienne Westwood. Voorzien van een ludieke knipoog naar Vivienne's Gold Label collectie in Parijs. 


"Als echte Engelse kan ik bij het ontwerpen onmogelijk voorbijgaan aan de Britse cultuur. Het schenkt me veel voldoening om mijn ontwerpen te herinterpreteren via andere media dan de mode." - dixit Vivienne Westwood - 

O.a. Alexander McQueen & Christian Lacroix mochten het Westwood al voor doen trouwens chez Chivas Regal. De unieke fles is nu ook verkrijgbaar in België weliswaar in beperkte oplage van 21 flessen. Je kan ze kopen bij Sien in Antwerpen. Breng wel je Visa kaart mee want je moet er wel € 450 voor neer tellen.

www.chivas.com

Via deze weg een warme oproep dus om mijn collectie uit te breiden! Er is alvast genoeg plek voorzien in mijn barkast voor de komende 500 flessen. Santé!

page loaded